خبر
خبر

روش‌ های تربیت دانش‌آموزان دگرگون شود

روش‌ های تربیت دانش‌آموزان دگرگون شود


معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش یزد:
معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش یزد در آیین تکریم و معارفه معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مهریز گفت: روش‌های تربیت دانش‌آموزان دگرگون شود.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مهریز معاون فرهنگی و پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش یزد در آیین تکریم و معارفه معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مهریزضمن تبریک هفته قرآن و عترت گفت: برای تربیت دانش‌آموزان باید از روش‌های جدید، طرح‌های ابتکاری، به روز و دگرکون شده بر اساس شرایط استفاده شود .

 حسن عبداللهیان بهابادی افزود: بهره‌گیری از شیوه‌های نوین بر اساس شرایط زمانی و مکانی برای تحقق اهداف تربیتی و فرهنگی دانش‌آموزان در اولویت تمامی دست‌اندرکاران و مربیان مدارس قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دور شدن از روش‌های قدیمی و استفاده از طرح‌های نوین فرهنگی و پرورشی یک ضرورت مهم در آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است ادامه داد: باید بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، دانش‌آموزانی با ایمان و متفکر در تراز انقلاب اسلامی تربیت کرد.

این مسئول اظهار کرد: رهایی از وضع موجود در تربیت نسل جوان و بهره‌گیری از دانش روز با حفظ تمامی ارزش‌های ملی، اسلامی و انقلابی موضوع مهمی است که باید توسط فعالان نظام تعلیم و تربیت دقیق و با استفاده از دانش روز مورد تاکید قرار گیرد.

عبداللهیان تاکید کرد: توجه به تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، برگزاری اردوهای راهیان نور ، توجه به معرفت و بصیرت‌افزایی دانش‌آموزان و همچنین مراسم‌های مختلف با حضور و مشارکت خود دانش‌آموزان جزو موارد مهمی است که باید در مدارس به آن عنایت شود.

همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهریز گفت:  تربیت نسل جوان بر اساس اهداف انقلاب اسلامی و نظام تعلیم و تربیت به عزم جدی و همکاری و برنامه‌ریزی دقیق تمامی دست‌اندرکاران به خصوص  فرهنگیان و مربیان پرورشی نیاز دارد.

مصطفی زارع زاده افزود: تهدید نرم دشمنان برای تضعیف ارزش‌های ملی و انقلابی به خصوص بین دانش‌آموزان صورت می‌گیرد بنابراین باید معلمان و مربیان تربیتی در مدارس در راستای تحقق جهاد تبیین وظایف دینی و انقلابی خود را با کمال دقت انجام دهند.

حسینی المدواری مدیر آموزش و پرورش مهریز نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت حوزه پرورشی و نقش آنها در تربیت دانش آموزان و افزایش روحیه دین باوری در آنان، بر توجه ویژه به امور پرورشی و تربیتی مدارس تأکید کرد.

در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات هفت ساله هدایت دهقانی زاده , محمد جواد ملامحمد علیان به عنوان معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان مهریز معرفی شد.

آدرس کوتاه :