نمایشگر دسته ای مطالب

ریشه کنی بیسوادی نیازمند عزم ملی است
ریشه کنی بیسوادی نیازمند عزم ملی است
امام جمعه مهریز در نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی مهریز گفت: ریشه کنی بیسوادی نیازمند عزم ملی است و همکاری و مساعدت همگان را می طلبد.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مهریز امام جمعه مهریز در نشست شورای آموزش و پرورش مهریز که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت: سوادآموزی با تاکیدات و فرمایش رهبر کبیر انقلاب اسلامی به یک نهضت ملی تبدیل شدکه توجه همه به این امر مهم و حیاتی ضروری است.
حجه الاسلام والمسلمین عبدالرضا محی الدینی افزود:محرومیت در خواندن و نوشتن امری نابخشودنی است و خداوند در قرآن مجید نخستین فرمانش امر به خواندن است که این نشان از تقدس امر سوادآموزی می باشد.
وی با اشاره به حدیثی از حضزت امام جعفر صادق (ع) که فرمودند خداوند با نعمت نوشتن و حساب کردن بر مردم منت نهاد که اگر این دو کار نبود مردم گرفتار اشتباه می شدند گفت:بیشتر گرفتاریها و مشکلات مردم ریشه در بیسوادی آنان دارد که مردم را با مشکلات زیادی درگیر کرده است و همه وظیفه داریم تا نسبت به امر باسواد نمودن مردم تلاش کنیم و آنها را از این مشکل بزرگ نجات دهیم.
وی ضمن تقدیر از فعالیتهای اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی مهریز در طول فعالیت گفت:تمام تلاش خود را در سنگر مقدس نمازجمعه جهت ترغیب و مشارکت مردم مهریز در امر ریشه کنی بیسوادی به کار خواهیم بست و در تریبون نمازجمعه و مکانهای دیگر قطعا تاکیدات لازم به مردم صورت خواهد گرفت.
امام جمعه مهریز خطاب به اعضای شورا گفت: فعالیت در شورای پشتیبانی سوادآموزی را صرفا برای کسب رضایت خداوند انجام دهید چون ما هم با عنایت به فرمایش مولای متقیان حضرت علی (ع) که من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا مصداق این حدیث خواهیم بود و در ثواب بزرگ آن شریک خواهیم بود.
فرماندار مهریز در اين نشست با تقدیر از اقدامات انجام گرفته و تبریک کسب موفقیتهای شهرستان در حوزه سوادآموزی، بر لزوم برنامهریزی و هدفگذاری برای ریشه کن کردن بیسوادی در شهرستان تأکید کرد.
سید محمد رستگاری با بیان اینکه برای ریشه کنی بیسوادی به برکت انقلاب اسلامی و پیگیری های مسئولان در راستای برنامه های دولت کارهای خوبی انجام گرفته بر تداوم و جدیت بیشتر در برنامه ها تاکید کرد.
وی افزود: هنوز جای کار زیاد در این موضوع اساسی وجود دارد که امیدواریم مدیران اجرایی و متولیان با همکاری خانواده ها اقدام کنند.
فرماندارمهریز ادامه داد: خلاقیت و نواوری هر دستگاهی میتواند زمینه ای بر ای شناسایی و جذب بیسوادان باشد.
رستگاری تاکید کرد: گسترش سواد آموزی بسیج همگانی ، برنامه ریزی ، داشتن طرح های انگیزشی و تشویق نیاز دارد.
وی افزود: فرهنگ سازی توسط نهادهای فرهنگی و تبلیغی و تلاش رسانه ها برای جلب و جذب مردم برای حضور در کلاس های سواد آموزی یک موضوع مهم و همیشگی است.
مدیر آموزش و پرورش مهریز نیز در این نشست گزارشی از عملکرد مدیریت و اقدامات انجام شده در جهت مقابله با بیسوادی ارائه كرد و موانع، چالشها و مشکلات پیش روی ریشه کن کردن بیسوادی در شهرستان را بیان کرد
سید علی کارآموز گفت: هیچ دینی به اندازه دین مبین اسلام مردم را به فراگیری علم و دانش سفارش نکرده و باید این هدف متعالی همواره مدنظر جدی قرار گیرد.
وی با تجلیل از خدمات یکساله اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان افزود: موضوع سوادآموزی و تشویق افراد بیسواد به حضور در دوره های مختلف از امور مهمی است که همه در قبال آن مسئولیت دارند.
حاضری رئیس اداره سنجش و ارزشیابی سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت یکساله اعضای شورا در رابطه با ارزیابی عملکرد شهرستان با توجه به 19 آیتم مشخص شده و جایگاه شهرستان و پوشش حجم صد در صدی بیسوادان وکم سوادان شهرستان مطالبی بیان نمود.
معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ضمن تقدیر و تشکر از اعضای شورای پشتیبانی بیان گفت: بحث سوادآموزی بحث مقدسی است که از دیدگاه مسلمانان از جنگ مهمتر از کار اقتصادی مهم تر بحث سواد است
مرآت امین الرعایا افزود: در نگاه عملکردی سوادآموزی امروز با تمام انعطافی که سوادآموز را با سواد کنیم برای یک بیسواد میتوان یک معلم در نظر گرفت
معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد افزود: با توجه به سرشماری سال 95 در گروه سنی 49-10سال رشد باسوادی در استان یزد 1/3درصد بوده است.
وی از مسئولین ادارات عضو شورا خواست تا در برنامهها و فعالیتهای سواد آموزی مشارکت، پیگیری و تلاش بیشتر كنند تا بیسوادی در شهرستان ریشه کن شود.
وی خاطر نشان کرد: همه باید برای تحقق این هدف بسیج شوند و تمام تلاش خود را در این زمینه به کار گیرند.