خبر
خبر

زنگ انقلاب در مدارس مهریز به صورت مجازی نواخته شد

زنگ انقلاب در مدارس مهریز به صورت مجازی نواخته شد


هم‌زمان با سراسر کشور؛
هم‌زمان با سراسر کشور، زنگ انقلاب در مدارس مهریز به صورت مجازی با حضور فرماندار شهرستان در دبستان شاهد دانش نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مهریزفرماندار مهریز در آیین نواختن زنگ انقلاب، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و تبریک آغاز دهه مبارک ‌فجر،گفت: صاحب اصلی انقلاب اسلامی امام زمان (عج) هستند و همیشه توجه خاصی به ایران اسلامی و ولی امر مسلمین جهان دارند و ما همیشه محتاج عنایتهای ویژه ایشان هستیم.

محمد دهقان بنادکی با بیان اینکه دانش‌آموزان ثروت واقعی کشور هستند، اظهار کرد: امروز سالروزی است که امام راحل به ایران پا گذاشتند و ۱۰ روز بعد انقلاب پیروز شد که این پیروزی، نمادی برای شکست استکبار و استبداد بود.

محمد دهقان بنادکی با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع گسترده بیماری کرونا شاهد حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس نیستیم ادامه داد: دانش آموزان عزیر باید ضمن رعایت کامل پروتکولهای بهذاشتی در فراگیری علم و دانش در این ایام تلاش مضاعف و بیشتری داشته باشند تا باعث افتخار برای خود،خانواده و جامعه شوند.

وی افزود: دانش‌آموزان اگر مطالعه کنند، می‌بینند که انقلاب چه پشتوانه بزرگی دارد و دشمنان نمی‌گذارند که انقلاب به راحتی در مسیر تعالی خود حرکت کند و دانش آموزان باید با کمک کعلمین خود و الگو پذیری از شهدا ، راه آنان را ادامه دهند و به رسالت مهم خود که کسب علم و دانش است بپردازند.

فرماندار مهریز در ادامه به نقش بزرگ معلمین در پیروزی انقلاب اسلامی و نقش پررنگ آنان در تداوم انقلاب اشاره و از زحمات شبانه روزی فرهنگیان شهرستان به خصوص در ایام کرونا تقدیر کرد.

مدیر آموزش و پرورش مهریز نیز در این مراسم با بیان اینکه انوار قدوم مبارک امام خمینی (ره) در روز ١٢ بهمن پس از ١٠ روز منجر به خیزش مردم و وقوع انقلاب اسلامی ایران شد، افزود:  درخت انقلاب اسلامی امروز به اندازه ای بزرگ و تنومند شده که خار چشم همه دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران است.

سید کاظم حسینی المدواری تصریح کرد: انتقال پیام خون شهدا و ایثارگری های مردم در اوایل انقلاب اسلامی و صیانت از آرمان های انقلاب و نظام اسلامی از اهداف گرامیداشت ایام الله دهه فجر است و باید نسل آینده را از همه اتفاقات آن دوران با شیوه های مختلف آگاه سازیم.

در پاین این مراسم که به صورت مستقیم از شبکه شاد پخش می شد زنگ انقلاب توسط فرماندار شهرستان نواخته شد.

 

آدرس کوتاه :