نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

صبحگاه مشارکت در مدارس مهریز برگزار شد

صبحگاه مشارکت در مدارس مهریز برگزار شد


به مناسبت گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش
به مناسبت گرامیداشت هفته شوراهای آموزش وپرورش صبحگاه مشارکت در مدارس مهریز و به صورت نمادین در دبیرستان دور اول صدرا دختران مهریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مهریز معاون پرورشی مدیریت در این آیین با تبریک هفته شوراهای آموزش وپرورش به جایگاه و اهمیت شورا و مشورت در دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: هر جا که از خرد جمعی و تفکر و اندیشه بهره بگیریم در آن تصمیم موفق خواهیم بود.
هدایت دهقانیزاده  افزود: آموزش و پرورش از جمله نهادهایی است که به تنهایی نمی تواند از عهده فعالیتهای وسیعش برآید لذا باید آحاد مردم و کلیه نهادها همکاری و هماهنگی بیشتری با آموزش و پرورش داشته باشند و در خصوص این موضوع توجه و اهتمام جدی را بعمل آورند.
وی از دانش آموزان خواست با پشت سر گذاشتن مقاطع تحصيلي و كسب مدارج عالي د در تصميم گيري هاي شهرستان  مشاركت نمايند.
قرائت پیام وزاری کشورآموزش و پرورش،فرماندار و مدیر آموزش و پرورش مهریز از برنامه های اجراء شده در این مراسم بود.