نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

همایش تجلیل از شکوفه ‎‎ ها در سایه سار مهر در مهریز برگزار شد

همایش تجلیل از شکوفه ‎‎ ها در سایه سار مهر در مهریز برگزار شد


همایش تجلیل از شکوفه ‎‎ ها در سایه سار مهر بمناسبت ولادت باسعادت حضرت علی(ع) برای 300 نفر از دانش آموزان برتر علمی و اخلاقی ایتام مهریز در تالار سبز این شهرستان برگزار شد.

فرماندار شهرستان مهریز در این مراسم خدمت به دانش ‎‎ آموزان ایتام را کاری لازم و ارزشمند خواند و گفت: خدمت به دانش‌‌آموزان ایتام و بی‏بضاعت، کاری مهم، ضروری و بسیار ارزشمند است.

سید محمد رستگاری برگزاري اينگونه جشن هاي مذهبي و فرهنگي را مهم و ارزشمند ذکر كرد وگفت: این برنامه‎‎ها باید همواره در طول سال و با همكاري خيرين انجام گيرد.

وی توجه به دانش آموزان مستعد فرهنگي و همچنين ايتام را مورد تاكيد قرار داد و گفت: بايد زمينه ارتقاي علمي و پرورشي این دانش ‎‎ ‌‌آموزان مورد عنايت خاص قرار گيرد.

مدير آموزش و پرورش مهريز نیز در این مراسم طی سخنانی از همكاري بخش ‎‎ هاي مختلف و خيرين در برگزاری این مراسم قدرداني كرد.

«سید علی کارآموز» افزود: هم ‎‎ اكنون در شهرستان مهريز هشت هزار دانش‏آموز در 100 مدرسه تحصيل مي‏‏كنند كه از اين تعداد 300 نفر از آنها دانش آموزان يتيم هستند.

گفتنی است؛ در اين جشن چند برنامه فرهنگي و هنري متنوع براي دانش‏‏آموزان اجرا شد و در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از دانش ‎‎ آموزان برتر علمی و اخلاقی ایتام مهریز تجلیل شد.